november 20., 2008 – 11:08
2 / 2,484

Tegnap egy hangszerboltban jártam. Ha valaki megfordult már ilyen helyen, akkor tudja, hogy a gitárok hegyekben lógnak a plafonról, amerre nézek húrkészletek vannak és nehéz értelmesen áttekinteni a kínálatot. Bevallom én is csak egy kottaállvány után menten és persze vettem egy capot, de megakadt a szemem egy gitáron.

Néztem és csak néztem és odajött az eladó… Mondtam is neki, hogy ne haragudjon, de nem értem amit látok. Mosolygott és mondta, hogy ezzel többen így vannak. Szerinte ilyen gitár eddig nem is volt és nem is lesz, mert ilyenre nincs kereslet. Megállapítottuk, hogy elég ronda és a kutya nem fog ilyet venni: Ibanez Montage. Ez tulajdonképpen egy második generációs hibrid gitár.

Persze otthon csak nem hagyott nyugodni a dolog és aztán úgy éreztem, hogy más sem hiányzik nekem csak egy ilyen gitár. Annyira utálom magam ilyenkor, hiszen otthon már van gitár és játszani sem tudok, akkor meg minek még? Szombaton mindenesetre kipróbálom…

A helyzet azonban az, hogy így most eladó Stagg Telecaster és egy Encore electroacoustic gitár, hangológép capoval, megkímélt állapotban, akinek kell ilyesmi szóljon.

cimkék

2 hozzászólás

 • november 20., 2008 — 13:47 | Permalink

  Láttam már cifrábbat is. Szerintem annyira nem ronda. A hangjára azért kíváncsi lennék.

 • Steve
  november 21., 2008 — 17:13 | Permalink

  Baromi jól szól! Vedd meg, és szólj hogy hol lépsz fel vele. Én ott leszek.
  Lehetőleg legyen Fosters is…
  :-))

Hozzászólás

Az email címe soha nem jelenik meg máshol. A név és az emailcím megadása kötelező

*
*